Beurzen

QCites neemt alle werkzaamheden ten behoeve van uw beursdeelname voor haar rekening. QCites bespreekt uw wensen, stelt een concept op en gaat na bespreking en goedkeuring met de voorbereidingen van start.

Van de reservering van de m2, het ontwerpen van de ideale stand, selecteren van de juiste stand bouwer, het verzorgen van de volledige inrichting en aankleding van de stand tot de uiteindelijke beursdeelname. Indien gewenst levert QCites ook dienstverlening op de stand gedurende de beursdagen.

Evenementen organisatie

Met QCites haalt u een bron van kennis en een schat aan ervaring binnen.

De afgelopen 20 jaar zijn er een enorme diversiteit aan evenementen uit de koker gekomen van QCites. Alle werkzaamheden worden u dan ook moeiteloos uit handen genomen.

Van (internationale) conferenties, productpresentaties, klantencontactdagen, recepties, zeildagen, personeelsfeesten, teambuildingevents tot kookworkshops en leiderschapstrainingen met klanten - de organisatie van een succesvol evenement is bij QCites in juiste handen!

Workshops

QCites verzorgt workshops en presentaties op het gebied van communicatie, social media gebruik, event- & beursdeelname.

Kennis en ervaring delen, het ontstaan van een vruchtbare discussie, bijdragen aan de kennisontwikkeling van geïnteresseerden geeft energie.

Het ontstaan van deze "energie kringloop" is een boeiend proces waar QCites met plezier aan bijdraagt.