Quality by Communication, Image, Text & Event Services

The path to success!

Contact

Kloosterhoekweg 8
8196 KM Welsum
Overijssel
Nederland

T: +31 6 54232641
E: caroline.verhoeve@qcites.nl
I: www.qcites.nl

KvK: 64516148

FAQ

Werkt QCites ook op locatie?

Jazeker! Indien gewenst voert QCites werkzaamheden uit op locatie. In de digitale wereld waarin we ons hedentendage bevinden is werken vanaf afstand probleemloos. Overleg kan plaatsvinden telefonisch, via Facetime, Skype of per mail. Er zijn echter klanten welke de voorkeur geven aan "In Company" werken, dat vormt geen belemmering en is altijd bespreekbaar.

Locatie QCites is Welsum, Overijssel. Echter werkzaamheden worden ook uitgevoerd in Limburg, Noord-Brabant, Utrecht, Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Flevoland, Drenthe, Friesland, Groningen en Zeeland. Gezien de beheerste talenkennis zijn België, Frankrijk en Duitsland ook werkgebieden van QCites.

Waarom moet ik voor QCites kiezen?

KWALITEIT
U kunt bij QCites altijd rekenen op kwaliteit.
 
ERVARING
QCites brengt ruime ervaring mee in de geboden diensten. Daar profiteert u van!
 
BETROUWBAAR
QCites is een beteouwbare partner en levert naar wens. Bent u (nog) niet tevreden dan wordt er in overleg met u naar de juiste invulling dan wel oplossing gezocht..
 
COMMUNICATIE SPECIALIST
QCites is de specialist voor al uw communicatie vraagstukken. 

EVENEMENTEN VAN TOPKWALITEIT
QCites zet de puntjes op i bij ieder evenement dat ze organiseren. Kwaliteit en passie stralen van uw evenement als QCites aan de basis ligt.

Kan QCites ook grote opdrachten aan?

Jazeker! QCites schakelt bij grote opdrachten professionele partijen in ter uitbreiding van het team. Dit is in het verleden reeds veelvuldig gebeurd en leidt tot uiterst succesvolle samenwerkingen en resultaten.